На благодійному покерному турнірі зібрали півмільйона гривень для онкохворих дітей

Майже 500 000 гривень вдалося зібрати під час першого благодійного покерного турніру Big Hearts, що пройшов у суботу в Києві за підтримки Всеукраїнської федерації спортивного покеру.

У благодійному турнірі та спеціальному аукціоні в Fairmont Grand Hotel Kyiv взяли участь багато відомих людей: бізнесменів, майстрів покеру та меценатів. Серед учасників турніру були Гарік Корогодський, Ольга Єрмольчєва, Олексій Євченко, Денис Чуфарін та інші.

Головний приз турніру у цікавому двобої розіграли бізнесмен та любитель покеру Олексій Євченко та відомий український покерний професіонал Денис Чуфарін. Дуель пройшла у дружній атмосфері, а трофей переможця дістався Денису. Крім того, призери турніру отримали сертифікати від PokerMatch та інші цінні подарунки.

Втім, головними переможцями цього турніру стали онкохворі діти, якими піклується благодійний фонд «Таблєточки». Саме до цього фонду будуть направлені кошти, що зібрали на благодійному турнірі та аукціоні.

За словами організаторів, такі благодійні турніри стануть доброю традицією, а Всеукраїнська федерація спортивного покеру завжди сприятиме проведенню таких важливих заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *