16 міст України прийматимуть супертурнір National Challenge Cup

З 18 червня до 7 липня 2019 року у 16 містах України пройдуть змагання зі спортивного покеру National Challenge Cup, що відбудуться за підтримки Всеукраїнської федерації спортивного покеру!

Вже вдруге найкращі гравці – професіонали та аматори – зберуться за покерними столами, щоб у чесній та безкомпромісній боротьбі позмагатися за гарантований призовий фонд у 1 110 000 гривень та визначити переможця.

Відбіркові турніри пройдуть у Києві, Харкові, Вінниці, Дніпрі, Івано-Франківську, Кременчукі, Львові, Луцьку, Маріуполі, Кропивницькому, Миколаєві, Павлограді, Сєвєродонецьку, Полтаві, Ужгороді та Херсоні. 

А суперфінал та вирішальні баталії прийматиме 6-7 липня столичний клуб спортивного покеру Full House Kyiv. До речі, гру за фінальним столом NCC ви зможете побачити наживо під час прямої трансляції с відкритими картами.

Нагадаємо, що перший NCC зібрав чималу кількість гравців – 4302 учасники. Та організатори кубку сподіваються, що цього разу рекорд буде побито. Успіхів усім учасникам змагань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *