Чемпіонат України зі спортивного покеру на серії PokerMatch UA Millions

З 13 до 22 вересня Київ прийматиме новий етап популярної міжнародної серії турнірів зі спортивного покеру PokerMatch UA Millions, що відбудеться за підтримки Всеукраїнської федерації спортивного покеру!

У столичному клубі спортивного покеру Full House Kyiv спортсмени з України та інших країн світу змагатимуться у 10 турнірах з Безлімітного Холдему та Омахи. Переможців турнірів очікують ексклюзивні кубки!

Під час серії (15–16 вересня) вже традиційно пройде чемпіонат України зі спортивного покеру, в якому візьмуть участь професійні покеристи та аматори.

Чемпіон України виконає норматив майстра спорту зі спортивного покеру, а гравці, що посядуть друге та третє місця, – нормативи кандидатів у майстри спорту!

Топ-турнірами стануть PokerMatch Millions (13–16 вересня) та Main Event серії (16–21 вересня)! Гра за фінальними столами цих турнірів буде транслюватися у прямому ефірі!

Окрім цього, у програмі серії багато різноманітних турнірів, де ви зможете проявити свою майстерність та отримати шанс на перемогу!

Чекаємо вас на серії PokerMatch UA Millions Kyiv! Щасти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *