В Києві презентували Європейський Кубок Націй зі спортивного покеру

У Києві презентували масштабну спортивну подію – Європейський Кубок Нації зі спортивного покеру, що пройде в Україні 24-27 вересня.

Саме у конгрес-холі готелю «Братислава», де сьогодні пройшла прес-конференція,16 найсильніших збірних Європи змагатимуться за перемогу та путівки до Світового кубку у Перу.

Звичайно, серед них буде й Національна збірна України, що є чинним володарем трофею. Як розповіли гравці нашої команди PokerMatch Pro Ольга Єрмольчева та капітан Михайло Кедровський, в української збірній дуже потужний склад та великі амбіції. «Ми зробимо все, щоб показати класну гру та результат у Києві», – говорять вони.

Президент Всеукраїнської федерації спортивного покеру Сергій Єфіменко запевнив, що підготовка до Кубку йде по плану. І для команд, і для вболівальників будуть створені всі умови, щоб якнайкраще могли підготуватися до змагань там підтримати свої команди.

А президент Міжнародної федерації Матч покеру Патрік Наллі, що завітав у Київ, вважає, що Європейський Кубок Націй в Україні стане знаковою подією у спортивному житті не тільки нашої країни, а й усієї Європи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *