У Харкові відбувся Гранд-фінал чемпіонату України зі спортивного покеру

Великий сезон спортивних покерних змагань 2021 року завершила масштабна подія – Гранд-фінал чемпіонату України зі спортивного покеру, що його з 11 по 19 грудня приймав клуб спортивного покеру Full House Kharkiv.

Серію організувала Всеукраїнська федерація спортивного покеру за підтримки Міністерства молоді та спорту України та PokerMatch, а турнір аматорів підтримала Федерації спортивного покеру та кіберспорту.

Протягом 9 днів на спортивному майданчику змагалися професійні покеристи та гравці-аматори. Почесні трофеї було розіграно у семи титульних турнірах, в яких було зроблено 1,324 входи, а до призової зони потрапили 79 спортсменів.

Переможці титульних турнірів серії:

Amateur Ukrainian Championship – Андрій Горшков


Ukrainian Championship in Omaha PL PKO – Костянтин Перегудов


Ukrainian Championship in Progressive KO – Влад Сідіхін


USPF President Super KO – Артем Кішкар


Leaving 2021 Turbo Deep Stack KO – Степан Соляник

Фінальним акордом стала Головна подія серії – турнір Ukrainian Championship Grand Final. У ньому призові отримали 17 найкращих гравців, а почесне місце у топ-3 посіли:


1 місце – Ігор Кузьменко (Харків)
2 місце – Ян Костенко (Харків)
3 місце – Дмитро Майсак (Дніпро).

Окремо відзначимо благодійний турнір «Відкриті серця», що пройшов у День Святого Миколая 19 грудня. Покеристи зібрали 11,000 гривень, також по 20,000 грівень на допомогу перерахували ВУФСП та адвокатське об’єднання “Легард”. Усі гроші було передано у вигляді допомоги Центру соціально-психологічної реабілітації дітей міста Харкова. Переможцем турніру став харків’янин Михайло Кисельов.

Дякуємо всім учасникам Гранд-фіналу та до зустрічі у 2022 році!