У Києві пройде новий етап чемпіонату України зі спортивного покеру

З 9 до 19 травня у київському готелі «Хрещатик» пройде черговий етап міжнародної серії турнірів зі спортивного покеру PokerMatch UA Millions Kyiv! Серія відбудеться за підтримки Всеукраїнської федерації спортивного покеру.

9-10 травня найкращі спортсмени України змагатимуться за перемогу у другому етапі чемпіонату України зі спортивного покеру. Переможець турніру, який визначиться 10 травня, виконає норматив майстра спорта України, а гравці, що посядуть друге та третє місце – виконають норматив кандидатів у майстри спорту.

Нагадаємо, що переможцем першого етапу чемпіонату України зі спортивного покеру 2019 року, який відбувся у лютому на харківському ОСК «Металіст», став харків’янин Денис Кригін.

Окрім чемпіонату України у програмі серії заплановано ще 14 титульних турнірів з Безлімітного Холдему та Омахи за участі гравців з різних країн. Усі чемпіони турнірів отримають почесні нагороди та кубки.

Впевнені, що новий етап популярної серії PokerMatch UA Millions стане визначною подією у спортивному житті Києва та всієї України. Запрошуємо вас взяти участь у чемпіонаті України зі спортивного покеру та інших турнірах серії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *